Meditatie

Meditatie Training

Meditatie maakt al decennia deel uit van mijn leven. Meditatie is de start van elke dag voor mij. Ik vind het zo belangrijk en ook alle vrouwen die ik coach krijgen van mij talloze meditaties.

Voor wat positieve weetjes over meditatie lees hier. Als je elke ochtend 5 minuten besteed aan stilte en verbinding met het goddelijke, zal de rest van de dag in die energie verder verlopen. 

Meditatie is een oefening, elke keer opnieuw ben je aan het trainen en tegelijkertijd een beginneling. Dat maakt mediteren zo puur en dynamisch, ook al gaat het om stilte en innerlijke vrede. 

 

MEDITATIE ONLINE

Sinds zo'n jaar of 10 organiseer ik ook samen met Kees Voorhoeve meditatie bijeenkomsten, stilte dagen en retraites voor iedereen die zoekt naar rust, verbinding, bezieling, inspiratie, wijsheid en betekenis. Steeds op andere plekken, juist daar waar het nodig is.

Sinds begin Maart 2020, toen Covid ons land binnen kwam, is die plek Online. Zo blijkt dat er veel meer mensen mee kunnen doen vanuit hun eigen veilige huis en zelfs op een eigen gewenste tijd. En dat is zo fijn!

IN MAART '21 VIERDEN ONS EERSTE JUBILEUM ONLINE!

Kees Voorhoeve (Master Spirituality) is docent zingeving aan de Hogeschool van Amsterdam en docent aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht.

Inmiddels heeft Kees Voorhoeve een echte schare fans om zich heen verzameld. Dit komt door zijn praktische instelling, zijn jarenlange ervaring, zijn enorme kennis en prettige stem.

We zijn een goed team, Kees en ik, al jaren. We vullen elkaar perfect aan.

INFORMATIE MEDITATIE ONLINE

Wanneer?
Van 1 Januari 2022 tot 1 Juni 2022 mediteren we één maal per twee weken samen via het internet. De meditaties worden ook opgenomen dus lukt het een keer niet, dan kun je het later afluisteren of zelfs opnieuw beluisteren.

Hoe?
Je krijgt na aanmelding een link toegestuurd met een code om in te loggen en om af te luisteren.

Wat?
De ‘bijeenkomst’ bestaat uit een half uur meditatie. Dan wordt er een thema besproken door Kees. Dit thema kan via het Boeddhisme, Kabbala, mystiek of het dagelijks leven geïnspireerd worden. Na een korte uitwisseling wordt de avond afgesloten met nog een lange meditatie. De meditaties zijn vrijwel dagelijks, altijd en overal zelf te beoefenen.

Wat kost het?
Voor de maanden Januari tot en met Mei kost het 95 euro, 9 meditatie-avonden. Je kunt helaas niet later instromen.

Hoe kan ik me aanmelden?
Je kun mij, Chantal, een mail sturen om je aan te melden: info@chantaldemol.nl. Dan ontvang je verdere informatie.

Data 2022: Maandag 17/1, 31/1, 14/2, 28/2, 14/3, 28/3, 11/4, 25/4 en 16/5.

Elke avond van 19.30 - 21.00 uur.

Wil je het eens proberen?
Er staan een aantal eerder opgenomen meditaties en bespiegelingen op de website van Kees.

Heb je nog vragen?
06 – 29511109 (Chantal) of info@chantaldemol.nl

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kan horen