Over Chantal

Honderden mensen begeleidde zij jarenlang individueel of in groepsverband. Om te inspireren, helen, in bepaalde levensfasen of crisis bijstand. Altijd met als doel om de medemens zichzelf weer goed te laten voelen en het vertrouwen in het spirituele pad te versterken. Dat deed zij in haar praktijk, bij kerken en uitvaartorganisaties. Chantal hield masterclasses en lezingen en was coördinator bij dak- en thuislozen.

Ik ben Chantal, 

Dit jaar hoop ik 55 jaar te worden. Ruim twintig jaar is er nog maar één weg voor mij en dat is mijn spirituele weg. In de Bio hieronder vind je wat ik allemaal heb gedaan en gestudeerd. Sinds de herfst 2020 woon in een groot deel van net jaar ook in Portugal

Waar het om gaat is mijn visie, betrokkenheid en wijsheid. Ik zie als een uil, ik kan jouw ziel zien en zie ook in de donkere periode nog licht. Daar gaan wij samen naar toe.

Wil jij nog meer lezen over waarom ik doe wat ik doe, of mijn grote WHY? Lees Hier dan mijn Blog.

Crisis biedt volgens het Chinese teken twee wegen: het gevaar en de kans. Of dat nu een crisis in jouw leven is of de crisis door Corona. Ik ga voor de kans en groeimogelijkheden.

Op dat laatste focus ik, met iedereen die op mijn pad komt. Al is het nog zo donker, al is het verlies nog zo groot. Positieve en Boeddhistische psychologie, Spirituele psychotherapie, spirituele theologie, paranormale geneeswijzen, energie werk, nieuwe tijds activatie, Liefde, Universum en God. Dat is mijn dimensie. Daarnaast liep de dood vanaf mijn geboorte met mij mee.

Alles is met alles verbonden en iedereen met iedereen. Jouw pijn is mijn pijn, jouw verdriet is mijn verdriet. daarom helen we samen.

De programma’s online in de Healing Academy gaan door alle lagen heen en lijken telepathisch te werken. Sinds maart 2020 werk ik alleen nog online. De reacties en reviews zijn enorm positief.

Online is duurzaam en eigentijds. Zoals ik mijn weg vond, iedere keer weer opnieuw, zo help ik de jouwe te vinden.

Terwijl jij thuis bent, ben ik dicht bij, online en toch persoonlijk. Zowel in de 1 op 1 Coaching, de Roadtrip, meditaties als de EHBR Training.

Leren hoe je door verlies voorbij kunt gaan en rijker te worden door de ervaring. Lijdensverhalen en krachtverhalen lopen hand in hand. Je gaat je weer Goed Voelen!

 

Bio