Coaching

1 op 1 Coaching Alle tijd en aandacht voor jou

Mijn ervaring, na zoveel jaar als levensbegeleider van honderden mensen, is dat elke vrouw sterker is dan zij denkt.

Mijn ervaring is ook dat veel vrouwen met meerdere verlieservaringen lang blijven doorlopen.

Geef jij jezelfook volledig en pas jij je aan situaties en dierbaren. Meer dan je lief is misschien want hierdoor raak jij ook jezelf wat kwijt. Je hebt lang gezorgd voor anderen en impact gemaakt op andere levens.

Meestal gaat het goed, houd je het lang vol, tot een ingrijpende gebeurtenis, crisis, ziekte of verlies het leven (plotseling) verandert.

Herken jij dit?

Nu wordt het tijd om zorg te nemen voor jouw leven zodat jij die impact maakt op jouw eigen leven. Jij weet dat er veel meer in zit.

In de 1 op 1 Coaching bekijken we samen wat er speelt in jouw leven en zoeken we de kracht en veerkracht om verder te kunnen. Aandacht en tijd helemaal voor jou.

Soms heb je nou eenmaal een richtingwijzer nodig, voor het vinden van jouw weg verder. Zodat jij op een gegeven moment zelf weer verder kunt. Sterker, heler, vitaler en gelukkiger, meer ruimte en licht ervaart. We zijn vaak al zo streng en hard naar onszelf. Verzacht....

De kracht van mij zit hem in de totaal aanpak van jou, holistisch. We duiken diep maar houden het luchtig en waar het kan ook met humor

Kies jij hiervoor?

Een Coach sessie duurt gemiddeld 80 minuten en kost 101 Euro.

Maak het verschil in jouw leven en daardoor het verschil bij anderen, in jouw omgeving.

Maak van 'verlies' jouw winst. Investeer zodat jij die rijkdom weer voelt en luchtiger, verlicht door het leven kunt dansen.

Het leven is te precair en mystiek om een Doe-Het-Zelf-Proces te knutselen.

Wil jij meer informatie of een afspraak maken? Mail me via info@chantaldemol.nl

Turn your wounds into wisdom - Oprah Winfrey