Coaching

1 op 1 Coaching Alle tijd en aandacht voor jou

Maak een sterker einde van 2020 en begin 2021 met nieuwe energie. Vanuit Zuid-Portugal coach ik vrouwen die verder willen.

Mijn ervaring is dat veel vrouwen met meerdere verlieservaringen lang blijven doorlopen. Miskraam, scheiding, ouder met Alzheimer, kind-partner verlies, ontslag, borstkanker en dan het verlies van jezelf. 

Geef jij jezelfook volledig en pas jij je aan situaties en dierbaren. Meer dan je lief is misschien want hierdoor raak jij ook jezelf wat kwijt.

Heb jij lang gezorgd voor anderen en impact gemaakt op andere levens. Je hebt jezelf lang weggecijferd, moe van het enorm harde werken in het leven? Heb jij lang geprobeerd de wereld te overtuigen van jouw waarde, je plek hard moeten verdienen? 

Meestal gaat het goed, houd je het lang vol, tot een ingrijpende gebeurtenis, crisis, ziekte of verlies het leven (plotseling) verandert.

Herken jij dit?

Nu wordt het tijd om zorg te nemen voor jouw leven zodat jij die impact maakt op jouw eigen leven. Jij weet dat er veel meer in zit. Dat het tijd is. Dat jij dit voor velen 'verloren' jaar sterker wil eindigen. Wakkerder, heler ook, met nieuwe inzichten. 

In de 1 op 1 Coaching bekijken we samen wat er speelt in jouw leven en zoeken we de kracht en veerkracht om verder te kunnen.

Aandacht en tijd helemaal voor jou. Om nieuwe wegen te ontdekken, nieuwe energie te vinden en de sprankeling weer terug te krijgen. 

Soms heb je nou eenmaal een richtingwijzer nodig, voor het vinden van jouw weg verder. Zodat jij op een gegeven moment zelf weer verder kunt. Ik kijk door jouw ogen in jouw ziel en zie wat er nodig is. Zie wat er leeft. Zie wat er nog meer is.

En dat kleine meisje in jou? Hoe is het daar mee?

We duiken diep maar houden het luchtig en waar het kan ook met humor

Kies jij hiervoor?

Een Coach sessie duurt gemiddeld 90 minuten en kost 101 Euro. Misschien een gek getal, het is een sterk Kabbalistisch getal met betekenisvolle energie.

Wil jij meer weten? Stuur mij een bericht dan plannen we een kennismakingsgesprekje in. Vrijblijvend.

Maak het verschil in jouw leven en daardoor het verschil bij anderen, in jouw omgeving.

Maak van 'verlies', op wat voor manier dan ook, jouw winst. Investeer zodat jij die rijkdom weer voelt en luchtiger, verlicht door het leven kunt dansen.

Het leven is te precair en mystiek om een Doe-Het-Zelf-Proces te knutselen.

Wil jij meer informatie of een afspraak maken? Mail me via info@chantaldemol.nl

Verandering vergt veel van ons. En dat is deze tijd. Daarom hebben we verbinding nodig en heb ik de Wise Women Energy Club opgericht. Klik hier om de Club te bezoeken.

Reviews Coaching:

Hallo Lieve Chantal,

Wat fijn dat jij, engel, op mijn pad bent gekomen. De afgelopen coaching sessies doen me goed. Het is fijn om jouw hulp te ervaren en de inhoud van de sessies raken mij  en het levert nieuwe inzichten op, dit motiveert mij om dieper naar mezelf te kijken en te luisteren.  

Wat een heerlijkheid om dit contact met jou te verlengen in 2021 op deze manier.

Count me in, ik kijk er naar uit.

Liefs, E 

Turn your wounds into wisdom - Oprah Winfrey