Coaching

Spiritual Path Coaching starts here 🙂

Ik ben niet bang. Ik ben geboren om dit te doen.            Jeanne d'Arc

We leven samen in een gigantisch transformerende tijd. Daarom vraagt 2021 niet meer de oude psychologische aanpak. Wel een zachte verdiepende maar directe en langdurige begeleiding. Doormodderen of denken dat jij het alleen kunt is niet meer van deze tijd. Heel jezelf, heel de wereld.

Zoveel vrouwen kiezen ervoor om juist nu gecoacht te worden in hun leven. Omdat er in die transformerende Corona-tijd nog een crisis of gebeurtenis is voorgevallen, of gewoon omdat het fijn is om een klankbord te hebben en iemand die mee kijkt in jouw leven.

Trendwatchers geven aan dat vanaf nu wij meer gaan investeren in onszelf en minder materialistische dingen zullen kopen. Gun jij jouzelf dat ook al?

Er zijn diverse mogelijkheden om door mij gecoacht te worden:

  • Een uniek verlies programma Eerste Hulp Bij Rouw klik hier EHBR voor informatie van drie maanden (inclusief een persoonlijke coaching)
  • Korte spirituele modules per thema
  • Minder gericht op verlies en breder spiritueel, een Roadtrip. Vol avontuur en inspiratie een reis naar jouzelf maken!
  • Wil jij persoonlijk door mij gecoacht worden? Dat doe ik alleen voor een heel jaar. 12 Maanden Top Coaching met elke maand een persoonlijke sessie, meditaties, opdrachten en diverse thema’s en ben ik elke dag bereikbaar voor jou om jou bij te staan.  Alleen op deze langdurige manier kun jij duurzaam gelukkiger en krachtiger in het leven komen te staan en echt nieuwe wegen inslaan. Kijk hier voor meer informatie over de Jaarcoaching.

Mijn ervaring is dat veel vrouwen met meerdere verlieservaringen lang blijven doorlopen. Miskraam, scheiding, ouder met Alzheimer, kind-partner verlies, ontslag, borstkanker en dan het verlies van jezelf. 

Heb jij lang gezorgd voor anderen en impact gemaakt op andere levens. Je hebt jezelf lang weggecijferd, moe van het enorm harde werken in het leven? Heb jij lang geprobeerd de wereld te overtuigen van jouw waarde, je plek hard moeten verdienen? En uiteindelijk ben jij jouzelf wat kwijt geraakt.

Meestal gaat het goed, houd je het lang vol, tot een ingrijpende gebeurtenis, crisis, ziekte of verlies het leven (plotseling) verandert.

Herken jij dit?

Nu wordt het tijd om zorg te nemen voor jou zelf, zodat jij gaat voelen, ja dit ben ik en dit maakt mij gelukkig! Jezelf weer goed voelen.  Jij weet dat er veel meer in zit. Dat het tijd is. Dat jij dit voor velen 'verloren' jaar sterker wil eindigen. Wakkerder, heler ook, met nieuwe inzichten. 

In de 1 op 1 Top Coaching bekijken we samen wat er speelt in jouw leven en zoeken we de kracht en veerkracht om verder te kunnen.

We hebben nou eenmaal een richtingwijzer nodig, voor het vinden van jouw weg verder. Zodat jij op een gegeven moment zelf weer verder kunt. Ik kijk door jouw ogen in jouw ziel en zie wat er nodig is. Zie wat er leeft. Zie wat er nog meer is.

Kies jij hiervoor?

Een Coach sessie kost 151 Euro. Per keer. De jaarcaching 1.812,- en bied ik aan voor 998,- euro. Dat is mijn bijdrage aan jou en de wereld! Van 998,- merk je niet zoveel want elke maand betaal jij dan maar 83,- euro. Ben jij de laatste vrouw die dit Pad met mijn wil bewandelen? 

Zo gaan gaan we samen een lang traject aan. Al die tijd loop ik met jou mee in jouw leven. Na twintig jaar begeleiding geloof niet meer in het vrijblijvende en zeker niet kortdurende ad hoc trajecten. Met een coaching elke maand, constante begeleiding, maak jij grote, solide, duurzame en constante stappen vooruit. 

Wil jij meer weten? Stuur mij een bericht dan plannen we een kennismakingsgesprekje in. Dit is geheel vrijblijvend.

Hier vind je alles over de Jaarcoaching.

Maak het verschil in jouw leven en daardoor het verschil bij anderen, in jouw omgeving.

Het leven is te precair en mystiek om een Doe-Het-Zelf-Proces te knutselen.

Wil jij meer informatie of een afspraak maken? Mail me via info@chantaldemol.nl

Verandering vergt veel van ons. En dat is deze tijd. Daarom hebben we verbinding nodig en heb ik de Wise Women Energy Club opgericht. Klik hier om de Club te bezoeken.

Reviews Coaching:

Hallo Lieve Chantal,

Wat fijn dat jij, engel, op mijn pad bent gekomen. De afgelopen coaching sessies doen me goed. Het is fijn om jouw hulp te ervaren en de inhoud van de sessies raken mij  en het levert nieuwe inzichten op, dit motiveert mij om dieper naar mezelf te kijken en te luisteren.  

Wat een heerlijkheid om dit contact met jou te verlengen in 2021 op deze manier.

Count me in, ik kijk er naar uit.

Hoi Chantal,

Jouw posts op social media vind ik zo fijn en inspirerend!

Ik ben jou zo dankbaar! Ook door al jouw meditaties die je elke maand stuurt vind ik eindelijk mezelf weer.

Je hebt me weer wat gegeven om goed over na te denken.

Door jouw meditaties kom ik steeds dieper met mezelf in verbinding. Ik ben er weer!

A, 50 jaar

Lieve Chantal,

Ik heb heel veel vertrouwen in jou en het feit dat ik me beter voel heeft er mee te maken dat ik weet dat jij er bent en dat we elkaar weer spreken. Dat geeft een enorme steun en ik voel ook dat ik het nodig heb om mijn eigen proces te doorlopen. 

Nu doorleef ik de ervaringen van alledag, kijk er meer bewust naar en raak de negatieve gedachten en stemmen kwijt.

Er stroomt iets van binnen, het geeft me een rustig gevoel. Ik ervaar meer spontaniteit, meer uitgesproken en maak  andere keuzes.

E, 62 jaar

Liefs, E 

Lieve Chantal,

Zo leuk dit traject samen! Ik word er helemaal door ‘gepakt’, zo inspirerend. Ik ben nu ook echt eindelijk met mijzelf bezig, iets dat ik al zo lang wilde. Helemaal voor mijzelf. Jouw begeleiding motiveert enorm. Alle goede tips en meditaties. Je bent er de hele tijd en de volgende sessie staat ook meteen geboekt. Het is fijn om te weten dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen, jij weet de stappen vooruit, jouw inspirerende vragen houden mij bezig.

Ik had echt geen idee toen ik eraan begon, wat ik moest verwachten.

Nu, weet ik wat een enorm goeie beslissing dat ik heb genomen. Had ik dat niet gedaan, dan was mijn leven anders gelopen en was ik zonder perspectief van groei verder gegaan. Ik voel echt dat ik groei nu, alsof ik eindelijk ontwaak uit een slaaptoestand. Ik ben echt verrast!

 Ellen, 16-2-2021

Turn your wounds into wisdom - Oprah Winfrey