Workshop Grenzen Stellen

Grenzen? Zucht! Veel vrouwen doen jarenlang keihard hun best om te zorgen en alle ballen in de lucht te houden. Behoorlijk frustrerend soms want je komt niet aan jezelf toe en voelt dat jouw leven zo aanmoddert.

Je probeert jouw grenzen in de gaten te houden maar weet eigenlijk niet goed hoe en voor je het weet ben je alweer ontploft. Of heb je stapels werk meer naar huis genomen of toch weer dat rondje carpoolen op je genomen. Volg je mij nog?

Nee zeggen moeilijk? Dit is het gedrag wat erbij hoort….

Herken jij jezelf hierin? Wanneer je moeilijk NEE zegt….

  • Dan zeg je ja terwijl je er later spijt van hebt
  • Dan doe je soms dingen die je liever niet doet
  • Dan trek je werk of taken naar je toe die niet bij je horen
  • Dan ben je te meegaand en waai je snel met alle winden mee
  • Dan voel je je snel verantwoordelijk en denk je okay dan doe ik het wel weer

Totdat je uiteindelijk ontploft of zo ontzettend boos op jezelf en zo baalt. Herken jij dit ook?

“Ik moet al zoveel van mijzelf en heb eigenlijk zo weinig tijd”

Ik begeleid vrouwen, coaches, hulpverleners en yogadocenten die een stap verder willen komen. Die voelen dat spiritueel groeien nu het moment is, juist in deze chaotische tijd.

Ik weet hoe lastig het is om echt goed grenzen te stellen. Ik had er ook moeite mee, tot ik het echt leerde. Ik leerde vooral hoe ongelooflijk veel grenzen er zijn, onbewust, en hoe je jezelf daar bewust van wordt.

Knowing yourself gives you power! Daarom heb ik daar studie van gemaakt, naast al mijn eigen ervaring en al die informatie gemaakt tot deze workshop. Hoef jij het allemaal niet zelf uit te zoeken!

Wil jij niet meer steeds boos op jezelf worden en teleurgesteld dat het jou toch weer niet gelukt is? Wil je van dat opgejaagde gevoel af om het allemaal beter te doen? Lukt het jou niet in jezelf te geloven en blijf je maar doorgaan?
Voel je je misbruikt omdat anderen toch steeds dat gaatje in jouw grens weten te vinden? Of gun je het een ander meer dan jezelf?

Schrijf je dan NU in voor de Workshop grenzen stellen.

Leer te doen en leven wat echt dicht bij jouw hart ligt. Grenzen stellen is meer dan alleen NEE zeggen. Ik heb nog zo veel meer ontdekt waar grenzen allemaal mee te maken hebben en hoe jij jezelf beter, goed en gelukkiger kan voelen! En waarom het daarom ook steeds niet lukt. Onbewust speelt er zoveel meer, en dat weten wij gewoon niet.

“Ik moet al zoveel van mijzelf en heb eigenlijk zo weinig tijd.” Dit is wat je echt zou moeten leren! Stop met jezelf beschuldigen en kleinmaken. Stap nu in om jezelf helemaal onder te dompelen in het leren wat jouw grenzen zijn. Gun jezelf om met die grenzen een nieuwe weg in te gaan. De weg die jij nu eindelijk zelf wil wandelen en wil leven. Je hebt immers maar één leven. Hoe lang wil je zo doorgaan? Begin nu!

In 1 Workshop geef ik je zoveel antwoorden op jouw vragen, waarvan jij niet eens wist dat jij ze had!

Ik vertel je alles over HOE jij jouw grenzen leert kennen en ook beter leert stellen. Zo ervaar jij vrijheid in jouw leven. Hoef jij niet meer te ontploffen en hou je al jouw energie lekker bij jouzelf.

Laat het niet meer zover komen dat jij je schuldig of boos voelt dat je weer over jouw grens heen bent gegaan.

Ik geef je tips & tools, kun jij meteen aan de slag zonder veel moeite!

In jouw leven gaat het maar om één persoon en dat ben jij!

Liefs,

Chantal