Ebook: waarom vrouwen het zo lastig hebben om nee te zeggen

'Grenzen?' Zucht! 'Nee, daar ben ik niet goed in.'

Uit onderzoek blijkt dat 83% van de ondervraagde vrouwen niet goed omgaat met haar grenzen!

Wij vrouwen kunnen lastig met onze grenzen omgaan. Hoe komt dat???

Daarom dit boek: wat alle vrouwen zouden moeten lezen, over zichzelf!

Het is mijn doel om jou mee te kunnen laten profiteren van de lessen die ik leer, zodat jij het wiel niet meer zelf uit hoeft te vinden. Dat scheelt jou jaren tijd! En ik waarschuw je alvast: ik ben heel transparant in alles wat ik zie en de stappen die ik zet, zodat het jou meteen wat oplevert. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden....

Veel vrouwen doen jarenlang keihard hun best om te zorgen voor anderen en om alle ballen in de lucht te houden. Behoorlijk frustrerend, steeds maar boos op jezelf blijven, opgejaagd en onrustig, met dat gevoel dat je faalt want het lukt je steeds maar niet. Je komt niet aan jezelf toe en je voelt dat jouw leven niet goed uit de verf komt. 

Heb jij ook een haat-liefde verhouding met grenzen? Vind jij het ook moeilijk om jouw grenzen te bepalen? Of worden jouw grenzen keer op keer overschreden tot het moment dat jij helemaal ontploft? Voor je het weet leef je het leven van een ander!

Grenzen zijn de weg naar vrijheid en jezelf goed en NOG BETER voelen. Zijn wie jij echt bent. Dat wil jij toch ook? 

Jij wil toch ook verder? Zelfontwikkeling, bewustwording en groei, je wordt er alleen maar gelukkiger van!

Ik ga je in dit eBook meer vertellen over het waarom en hoe we grenzen kunnen stellen. En vooral ga ik jou vertellen wat het jou direct oplevert wanneer jij beter jouw grenzen gaat stellen.

Mensen vragen me weleens: 'Zou je dit nou wel allemaal delen, gratis?'

En yes, dat doe ik. Ik ben hier om jou te helpen.

Spreek je gauw.

Liefs,

Chantal de Mol

VRAAG HET GRATIS EBOOK AAN:

“Ik moet al zoveel van mijzelf en heb eigenlijk zo weinig tijd”