Eerste Hulp Bij Rouw en de dag van de Liefde

Eerste Hulp Bij Rouw en de dag van de Liefde

Een tijdelijk Coaching Cadeau!

De liefde is alles. De liefde van gevierd worden. Maar wat als je iemand of iets mist waar je veel liefde voor voelde?

Veel begeleiding (via psychologen, coaches of therapie) is gericht op een quick-fix. Dat werkt niet, zo is mijn ervaring in 20 jaar begeleiding. Alsof verlies en rouw los is komen te staan van liefde. Er moet van alles gedaan, doorvoeld en opgelost worden in plaats van het licht in jezelf weer te zien, zonder dat er van alles moet.

Mijn manier van begeleiding is anders dan standaard, anders dan normaal. Ik begeleid vanuit kennis en ervaring maar meer nog vanuit een veel grotere dimensie van universum en liefde.

Zo maakte ik in de allereerste Corona-tijd het programma om vrouwen met verlies online te begeleiden en meer rust en begrip te brengen.

Voel jij van binnen dat er een leegte, irritatie, moeheid, gemis of zelfs boosheid is? Dit kan vaak duiden op een onderliggend en eerder meegemaakt verlies.

Als vrouwen gaan we gauw door, werken hard en zorgen grenzeloos voor anderen. Uit liefde. Kijken we ook uit liefde en zorg naar onszelf? Vaak niet. De pusher en de pleaser in ons drijven ons maar voort, we doen van alles maar de onrust van binnen groeit. Hoe vind jij weer die rust, dichtbij jouzelf en een gevoel: ik mag er zijn, ik doe het goed en ga op mijn manier verder?

Op 14 Februari 2022, de dag van de liefde, start voor de zoveelste keer het online spirituele programma dat draait om allerlei soorten van verlies voor vrouwen: Eerste Hulp Bij Rouw. Al bijna 100 vrouwen deden eerder mee en allen vonden verlichting, inzichten, zelfliefde en begrip. Of zij nu hun dierbare missen, hun moeder verloren, voor een demente ouder zorgen, een ziek kind, zelf borstkanker hebben, een leeg nest, scheiding, verlies van baan of bedrijf…..

We kunnen niet blijven door hollen. Het leven vraagt met al haar gebeurtenissen om af en toe even stil te staan. Bij wat er is gebeurd. Even die snelheidstrein van het leven uit en rustig op het perronnetje gaan zitten en voelen wat er nu allemaal is gebeurd. Daar gaat dit programma over. Liefdevol. Want als we niet naar die onderliggende irritatie, boosheid, verdriet of gemis kijken, gaat dat een eigen leven leiden. En ooit moet dat er dan met alle kracht uit, niet zelden leidend tot een vette burn-out. Lees meer over de onbekendheid van alle soorten Levend Verlies hier in mijn Blog.

Wil jij nu eindelijk eens kijken naar jouw verlies? Geloof me, we hebben als vrouwen al zoveel meegemaakt.

Het wordt tijd om die pusher en pleaser even te stoppen, naar binnen te keren en verlichting in jouzelf en jouw leven vinden. Vanuit rust, niet vanuit gehaastheid.

Je kunt meteen beginnen, het in jouw eigen tempo en lekker thuis doen. Vier weken lang ontvang je iedere week een module. In totaal kun je er 3 maanden over doen, dan verdwijnt het programma van de website.

Neem deze kans met beide handen aan, voor jezelf. Waarom?

  • Het is winter, de energie vraagt nog steeds om naar binnen te keren
  • De tijd is enorm transformerend, beweeg daarin mee
  • Je leert dingen waarvan je denkt: Oh, zit dat zo!
  • De prijs van normaal 181,- euro heb ik enorm verlaagd
  • Je krijgt ook, inclusief, een persoonlijke online coaching van mij

En tot slot: Ik ga dit programma voor het eerst na de start zelf doorlopen. Omdat ik op 7 januari 2022 mijn moeder ben verloren. Ook ik moet even op dat perronnetje zitten en voelen: wat doet het allemaal met mij. Hoe wil ik verder.

Dus eigenlijk doen we het samen: je krijgt een coaching én ik doe zelf mee! Je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

We willen lichter, gelukkiger en spiritueler door het leven gaan. Verlies is een poort waardoorheen je kunt gaan en sterker kunt groeien in jouw eigen zelfwaarde, zelfverzekerdheid en doelbewustheid in het leven. Spiritueel rouwen en spiritueel leven. Ik heb het al die vrouwen voor jou al zien doen.

Doe je mee? Meld je aan en zie het aanbod: EHBR

Mocht je nog vragen hebben of wil jij je al aanmelden: info@chantaldemol.nl

Liefs,

Chantal

PS Maximaal 10 vrouwen kunnen meedoen. Vol = Vol. je kunt je direct aanmelden door mij een bericht te sturen of aanmelden via de website: Hier