Blog

Ben jij ook zo reislustig?

335528075_224438490099585_988321779927476960_n
Uncategorized

Ben jij ook zo reislustig?

Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer? Staan er ook al leuke stedentrips geboekt? Met je partner of vriendinnen? Wat is het toch heerlijk om te reizen. 

We reizen wat af. Feestjes, festivals, vakanties, tentoonstellingen, retraites, zakenreizen, stedentrips, de aarde zucht. Dit zal nooit veranderen want reizen zit in ons mensen. 

Wij zijn nomaden en we zoeken naar plekken waar we hopen ons beter te voelen, waar het veiliger is, waar we anderen ontmoeten, waar we inspiratie en rust vinden. Bevalt het niet meer? Dan trekken we weer verder. Zo doen wij dat en zo hebben wij dat altijd gedaan. Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe? Wat hoop jij daar te vinden?

Reizen geeft ons het gevoel dat we wakker zijn, dat we leven wanneer de dagen een sleur zijn. Door te reizen kunnen we rust vinden, even vluchten uit de drukte van alle dag.

Het is geweldig om vreemde plaatsen, markten, stranden, tempels, podia, paleizen en kathedralen te bezoeken. Verfrissend inspirerend om andere culturen te ontmoeten. Zalvend om niet steeds de chronische spanning van thuis en werk te moeten voelen. Verrijkend om inheemse verhalen te horen en exotische geuren op te snuiven. Vreemden kunnen zomaar onze grootste vrienden worden. De grootste schat vind je op een kleine achteraf gelegen markt.

Als jij nog aan het nadenken bent voor zo’n uitje, heb jij deze reis al eens geboekt? De reis van jouw hoofd naar jouw hart? Wanneer staat die gepland? Hoeveel tijd ga jij daarvoor nemen, op jaarbasis? Hoeveel heb jij al in deze reis geïnvesteerd? Want de grootste en belangrijkste reis die we als mensen kunnen maken is die reis in onszelf, van ons hoofd naar ons hart. 

Deze reis geeft jou echte rijkdom, rust, creatieve oplossingen, ontspanning en heling. En deze reis is duurzaam en beter voor Moeder Aarde. Daar vind je de grootste schat. Wie weet word jij van een vreemde, de beste vriendin van jouzelf. Kom je thuis in wat eens een ver en vreemd oord was. De mooiste reis en het beste medicijn, zo dichtbij.

Wanneer?

Fijne zondag!

Liefs,

Chantal