Blog

Speel voor energie

119037057_318613582554488_436868780301494650_n
Uncategorized

Speel voor energie

Het regent. Berichten! Via whatsapp en mail krijg ik al een week berichten van vrouwen die op hun tandvlees lopen. Vrouwen die er doorheen zitten, al maanden aan het worstelen zijn om te werken, thuisonderwijs te geven of hun dagen doorbrengen gekluisterd aan het beeld van de laptop.

Van het leven dat eens normaal was blijft echt helemaal niets meer over. De wereld is al zo klein, de binnenwereld nog kleiner.Toch is juist dat laatste heel erg groot maar zijn we niet gewend daar te zoeken wanneer we wat willen vinden. We zochten altijd buiten. Quick fix, snelle afleiding. Even filmpje pakken, shoppen met vriendinnen, avonden in de wijnbar of een latte drinken in de sportschool.

Die quick fix zit er niet meer in nu. We worden op een reusachtige manier met onze neus op de feiten gedrukt. Een Lockdown en avondklok is veel meer dan alleen een fysieke grens. Deze tijd (#aquarius) vraagt om duurzaam, om heling, om zelfliefde. En dat kun jij toch echt alleen maar zelf.

En mocht je je afvragen waarom je zo huilerig bent, doodmoe of je voelt dat al die ellendige pijnlijke dingen van vroeger boven komen? Bingo! Alles wat jij mee hebt gemaakt vraagt om nu nog even in het licht te zetten en te laten gaan.

Dus niet weerstand, ‘oh nee niet weer!!!’…..Maar aandacht, laten gebeuren en laten gaan. Dat is heling. Meer is niet nodig.En dan een tip: ga de komende dagen buiten spelen. Als een kind. Zie de witte wereld als een groot spiritueel speelveld (#innerlijkkind). Spelen is de krachtigste manier om de ontspannen, ontladen, energie op te doen en jouw trilling weer te verhogen.

Geef je over, doe gek. Met jouw hart open. Want wat vind jij het fijn om weer een kind te zijn!

Liefs en speel ze! ❄️❄️❄️❄️❄️

Chantal

Speel jij nog weleens? Laat mij weten hieronder ??????

Zit jij er ook doorheen? Stuur mij een bericht, klik op : mail ❄️

#burnout #burnoutpreventie#energie#heling#badass#zelfzorg#zelfliefde#spelen#sneeuw